Ledersamling 2019

Postet av Sofus Rasmussen den 28. Mar 2019


I november 2017 ble den første ledersamlingen for alle gruppestyrer i OSI arrangert. Det var en stor suksess! Dessverre var ikke tidspunktet optimalt da mange ledere/nestledere/styremedlemmer trer av i denne perioden. Et bedre tidspunkt kan være april da de nye gruppestyrene har fått etablert seg. Hovedstyret ønsker at dette skal bli en fast tradisjon i årene som kommer. 


Formålet med ledersamlingen er at du som aktiv gruppestyremedlem skal få økt kompetanse, forståelse og motivasjon til din rolle i klubben. Det finnes mange gode verktøy der ute som kan være gunstige å kjenne til når man sitter i et gruppestyre. Flere av OSIerne som deltok på NSI sin ledersamling i oktober 2018, sa i etterkant at dette ga dem økt motivasjon og gjorde at de ønsket å sitte i gruppestyret ett år til. Det kan ha stor effekt på videre arbeid!


Selv om du ikke er leder eller nestleder, er du hjertlig velkommen til å delta. Det er åpent for alle som sitter i OSI sine gruppestyrer, og kanskje kan det føre til at nettopp du stiller til et lederverv ved neste valg. 


DATO FOR OSI SIN LEDERSAMLING 2019: 10.04, kl. 18-21

Påmelding her!


I forbindelse med denne ledersamlingen, trenger vi litt innspill fra dere om ønskede saker. Temaer kan være så mangt, men for å nevne noen eksempler; konflikthåndtering, effektive styremøter, relasjonsledelse, hvordan bygge et styret og erfaringsutveksling mellom ulike gruppestyrer. 

Er det noe du som gruppestyremedlem ønsker svar på? Er det noe du synes er vanskelig å forstå? Hva trenger DU å vite for at du skal kunne drive effektivt styrearbeid?

Send forslag til saker som du tenker kan være relevante til sekretar@osi.no / daglig-leder@osi.no. Det vil være Guro Røen fra NSI som har hovedregien på møtet.  


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline