KSI-HYTTA

KSI-hytta er den minste av OSIs to hytter i Nordmarka. Den er ubetjent, og egner seg utmerket til seminarer, sosiale sammenkomster og fester. OSI sine medlemmer og studenter har fortrinnsrett på leie av hytta, men den er ellers åpen for alle, for eksempel skoleklasser og bedrifter.


Beskrivelse 

KSI-hytta er nyoppført i 2020 etter at den gamle hytta brant i 2018.

Den nye KSI-hytta har de samme 28 sengeplassene som den gamle.

Hytta er oppført med en flunkende ny arkitektur, men byggekomiteen har hele tiden hatt den gamle hytta i bakspeilet.


 Praktisk info:

- 28 sengeplasser fordelt på sju soverom.

- Velutstyrt kjøkken med god kapasitet for rundt 40 personer.

- Stor stue med sentralt plassert peis.

- To dusj- / garderoberom med inngang til felles badstu.

- Innendørs vannklosetter.

- Ikke WIFI på hytten, men god dekning på mobilnett.

- Ikke skjerm tilgjengelig på hytta.

- Lydanlegg med tilkobling for det meste. 

- Kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap, kaffetrakter, 2 stekovner og 2 platetopper. 

- Det er ved tilgjengelig på hytten.


Beliggenhet 

KSI-hytta ligger ved Nordmarkskapellet.

Adkomst 

Fra Sognsvann T-banestasjon går turen via Ullevålseter og videre langs grusveien inn til KSI-hytta. Dette er om lag 10 km. Fra Frognerseteren T-banestasjon går turen via Tryvannstua og videre langs grusveien inn til KSI-hytta. Dette er om lag 6 km. Det er ikke tillatt å kjøre bil i Nordmarka. Kjøretillatelse gis kun ved spesielle anledninger, eksempelvis arbeid i form av dugnad. Kjøretillatelse utstedes kun av Friluftsetaten, Oslo kommune og det må som regel søkes 2 uker i forveien.

Utleie

Det er daglig leder i OSI som står for utleie. Send en e-post til daglig-leder@osi.no for booking eller spørsmål. I juli er kontoret stengt, og det er da ikke mulig å foreta nye reservasjoner av hytta.

Det er 18-års aldersgrense for leie av hytta. Hvis en skoleklasse ønsker å benytte seg av hytta må det først sendes skriftlig tillatelse fra lærer eller foresatt.

For våren er hytta reservert for bestilling til OSI-gruppene frem til 15. desember. Etter dette kan alle som ønsker reservere. For høsten gjelder det samme frem til 1. juni.

Utgangspunktet for alle bookinger er innsjekk og utsjekk kl 12:00.

 

Priser 

Alle opphold faktureres med en grunnpris på 1500 kroner for hele oppholdet. I tillegg kommer det et pristillegg per person per natt. Dette tillegget pr. natt pr. person varierer som følger: 

OSI-medlemmer: 100,- 

SiO-studenter: 150,-

Barn opp til 15 år: 150,-

Andre: 300,-

  • Ved booking aksepterer man at man har ansvaret for at hytta behandles forsvarlig under leieperioden, at renhold ved utsjekk gjøres nøye, og vilkår for avbestilling overholdes.
  • Hærverk eller skade på hytta vil bli etterfakturert i henhold til reparasjonsutgifter.
  • Avbestilling av reservert hytte må skje innen tre uker før leieoppholdet starter. Om dette ikke overholdes, vil det faktureres et avbestillingsgebyr på kr 1500, tilsvarende grunnpris.

Historikk og drift 

KSI-hytta ble bygget i 1962 for Kvinnelige Studenters Idrettsklubb (KSI). OSI tok over hytta da KSI ble slått sammen med OSI på 80-tallet. Høsten 2018 brant hytten ned, men ble gjennoppbygd og sto ferdig våren 2021.

I dag står daglig leder i OSI for utleie av hytta, mens friidrettsgruppa står for vedlikehold og teknisk drift.

Send en mail til daglig-leder@osi.no for booking. Er ikke KSI-hytta ledig i den perioden du ønsker å booke den? Sjekk tilgjengeligheten på vår andre hytte, Studenterhytta.

OSI ønsker velkommen til et hyggelig opphold på en flott hytte mitt i smørøyet av Nordmarka!