STUDENTERHYTTA

Studenterhytta tilbyr overnatting, matservering, selskaps- og møtelokaler til store grupper fra minimum 15 til maksimum 64 personer. Studenterhytta er åpen for alle!

Man må bestille opphold og matservering på forhånd.
Ved forespørsel om ledig kapasitet, vennligst benytt forespørselskjema.

Studenterhytta har egne hjemmesider.

Studenterhytta er et av Nordmarkas største betjente overnattingssteder med til sammen 64 sengeplasser. Stedet består av tre bygninger og ligger vakkert til på en høyde i Oslomarka. Vi har to store tømmerstuer med peis som egner seg til middagsselskap, fest, undervisning og møter for studenter, firmaer og privatpersoner.

OSI-hytta leies til store grupper fra 15 til 56 personer. Det leies ikke ut enkeltsenger.
Familiehytta er en mulighet for mindre grupper opp til 8 personer. Familiehytta leies som selvbetjent hytte.

Hytta har åpen kafé med enkel servering fra 11:00-16:00 hver lørdag og søndag i skisesongen.

Ankomst
Hytta ligger midt i Nordmarka med mange skiløyper og stier å velge mellom. Gjester ankommer til fots eller på ski om vinteren, til fots eller på sykkel i sommerhalvåret. Det er kun 4,5 km å gå fra parkeringsplassen i Sørkedalen, ca 7 km fra Frognerseteren.
Hytta ligger innenfor Markagrensa. Det er derfor ikke lov å kjøre bil til hytta, noe som gjør det desto hyggeligere å være turgåer. Vi tilbyr frakt av bagasje for våre gjester fra Sørkedalen skole eller Frognerseteren. På Studenterhytta får dere en felles turopplevelse før og etter arrangementet.

Bestyrere: Marius Bakken og Tone Bjordam.
Kontakt: e-post: post@studenterhytta.no, tlf: 22 49 90 36, mobil: 48 36 88 30.
Eiere: OSI (Oslostudentenes Idrettsklubb).

Marius Bakken og Tone Bjordam er vertskap på Studenterhytta og startet opp driften 1. januar 2011. De satser på god mat inspirert av sesongens råvarer. Vertskapet har også drevet Nørdstedalseter Turistforeningshytte i Breheimen i flere år.