OUR GROUPS


Here you can see a short introduction to all of our different sports associations. If you click on their individual headlines you will be guided to their separate websites. For updated contact information please see the norwegian page here


OSI Aikido

Aikido er en japansk kampkunst for den som er interessert i å overvinne seg selv. Dette selvforsvarssystemet er basert på flere hundre år gamle teknikker. Hver stavelse har sin betydning: ai, harmoni, ki, åndelig kraft og do, vei. Stilarten passer for menn og kvinner i alle aldre. Aikido gir deg kondisjonstrening, smidighet, god holdning og ikke minst fysisk og mental avspenning.

Contac tinfo

OSI Badminton

OSI Badminton har som mål å gjøre studentene kjent med badminton som idrett. Badminton er en idrett som alle kan delta i. Det stilles ingen krav til deg som vil spille badminton, gruppa er åpen for alle, uansett nivå.

Contact info

OSI Basketball

Har du en liten Michael Jordan i magen?

Liker du å sikte høyt?

Da er OSI Basket gruppa for deg! OSI Basket er kjent for å være den mest sosiale basketballklubben i Norge, og hevder seg sportslig med gode resultater i både serie- og studentmesterskap.

Contact Info

OSI Boksing

 

Boksing er en tradisjonell kampsport som stiller store krav til styrke og utholdenhet. Boksegruppa kan tilby et bra teknisk og formkrevende opplegg. OSI Boksing gjør hard trening morsomt, og tar imot medlemmer på alle nivåer.

Facebook

Contact Info

OSI Capoeira

Capoeira er en afro-brasiliansk kampsport. Den er kamuflert som dans og akrobatikk, mens man egentlig øver på angrep og forsvar. Capoeira utfordrer utøveren mentalt, øker kroppens kondisjon og gjør en både sterk og koordinert. OSI Capoeira er en del av GUC-Norge, som igjen er knyttet til Brasil, Portugal og Canada.

Lyst til å prøve Capoeira? Fra onsdag 19. august 2015, og frem til lørdag 12. september er alle våre treninger nybegynnertreninger!

Contact Info 

OSI Dykking

Kan pensum bli vel tørt?

Føler du deg ennå ikke helt tørr bak øra?

Dykkergruppas medlemmer er på alle erfaringsnivåer fra nybegynner til erfaren dykker, så du trenger ikke være verdensmester for å være med og dykke. OSI Dykking har noe utstyr som kan benyttes av medlemmene. De har blant annet to komplette utstyrssett med tørrdrakt, samt generelt sikkerhetsutstyr.

 

Contact Info 

OSI Fekting

OSI Fekting har røtter helt tilbake til 1882 og det opprinnelige OSI, og gruppa har opprettholdt aktiviteten fram til i dag. Kårdefekting er en hurtig og spennende sport, hvor et kaldt hode og gode reflekser alltid kommer godt med. Det handler om dueller, ære og anerkjennelse. For å bli med i kamp må man enten fullføre ett semesters nybegynnerkurs eller ha fekteerfaring.

Contact Info 

OSI Elvepadling

Lar du deg fascinere av bølger og rennende vann?
Ønsker du å begynne med friluftsliv kombinert med vann, spenning, og utfordringer?

Da kan elvepadling være noe for deg. Gruppa har padlere på alle nivåer, og ønsker spesielt å gi de uten tidligere erfaring muligheten til å teste seg på elva. OSI Elvepadling har alt av utstyr som skal til for at du skal kunne bli med, og arrangerer turer og andre sosiale aktiviteter gjennom hele året.
Vi ses på elva!

Contact Info 

Facebook & Instagram

OSI Fotball

OSI Fotball består av både gruppen fotball og futsal.

OSI Fotball har i alt sju lag i seriespill, fem lag for herrer og tre lag for damer. Herrene spiller i 5. div, 6. div, 8. div og 9. div. Damene spiller i 4. div og 5. div, samt ett 7er lag. 

OSI Futsal har i alt tre lag i seriespill, to lag for herrer og ett lag for damer. Herrene spiller i Eliteserien og 2. div. Damene spiller i 1. div.

Med andre ord kan OSI Fotball tilby noe for enhver smak, og ethvert nivå. OSI Fotball holder til på Domus Athletica, hvor stort sett alle treninger og alle hjemmekamper finner sted. OSI Fotball har et enormt samhold på tvers av lagene, med mye sosialt på både klubb- og lagnivå.

Contact Info 

OSI Gruppedans

Gruppedans er for både den erfarne danseren, den som aldri har danset før og den midt i mellom.

Vi arrangerer kurs hvert semester i jazz, moderne, hiphop og ballett. Med flere nivåer i hver stil kan vi nesten garantere at du finner et kurs som passer for deg. På kurset jobbet vi med teknikk og koreografi, samtidig som vi har fokus på at det skal være gøy i timene.

I slutten av hvert semester setter vi opp et danseshow der alle kursene samles til en eller flere helaftener på Chateau Neuf!

Contact Info 

OSI Håndball

OSI Håndball ble stiftet i 1945, og kan skilte med en lang historie som består av ulike seriemesterskap og flere kongepokaler. I tillegg til å delta på ulike studentmesterskap, arrangerer vi i tillegg vår egen cup, Idrettsmønstringen – IM. Her hos oss har vi et like stort fokus på det sportslige som det sosiale. Vi er opptatt av å skape samhold, trivsel og ikke minst vennskap både på og utenfor banen. Det sosiale er en stor del av det å spille håndball i OSI. OSI Håndball tilbyr håndball på flere nivåer. Vi har fire damelag i henholdsvis 2.- 3.- 4. og 5. divisjon og tre herrelag, i 1.-, 3.- og 4. divisjon. 


Våre treninger er i hallen på Domus Athletica, Blindernhallen og NiH, og vi spiller hjemmekampene våre på Domus Athletica. Før starten av hver sesong holder vi åpne treninger for de som ønsker å komme å spille håndball. Informasjon om prøvetreningene blir lagt ut på våre nettsider, på

Facebook & on Instagram: osihandball.

Contact Info 

OSI Innebandy

Innebandy har blitt en populær idrett i Norge, den krever hurtighet og presise pasninger. OSI Innebandy ønsker spillere på alle nivåer og har et bredt tilbud til studenter som er interessert i denne lagsporten. Gruppa tilbyr gode treningsforhold for alle.

OSI Innebandy har to damelag og to herrelag som spiller i ulike divisjoner.

Contact Info 

OSI Judo

Judo er en japansk kampidrett og består av kast- og kontrollteknikker. Det er en fullkontakt kampsport uten skadende slag og spark, og dermed relativt lite skader. Judo gir variert trening med balanse, koordinasjon, smidighet, bevegelighet og styrke. Judo er effektivt som selvforsvar, men først når man selv blir angrepet.

Contact Info  

OSI Jujutsu

 

Jujutsu er en tradisjonell japansk kampkunst som opprinnelig stammer fra samuraiskoler. Det handler om fleksibilitet, teknikk og kunst. OSI Jujutsu viderefører det systemet professor Kam Hock Hoe underviste, basert på Kano Jujutsu.

Contact Info 

OSI Karate

Husker du Karate Kid?

Synes du belter i forskjellige farger er stilig?

OSI Karate trener stilarten Shito-Ryu som er en av de fire store karategrenene fra Japan. Karate er både idrett, selvforsvar, kampkunst og god trening. Karategruppa tilbyr variert trening. Styrke, fleksibilitet og kroppskontroll er viktige stikkord.

Contact Info 

OSI Kendo

Kendo kommer opprinnelig fra fektekunst i det gamle Japan. Det er en tradisjonell kampsport der utøverne bruker rustning og tresverd for å forsøke å hugge motstanderen. I dag er kendo en spennende sport der det blir lagt vekt på å styrke både kropp og sinn. Viktige elementer er selvtillit, koordinasjon og flyt i både kroppsbevegelse og tanke.

Contact Info 

OSI Klatring

OSI Klatring består av alle slags klatrere – fra nybegynnere til svært dyktige, fra buldrere til fjellklatrere.

Som medlem av klatregruppa kan du nyte godt av et bredt og sosialt klatretilbud, og du bidrar til at vi kan vedlikeholde buldrerommet på Blindern Athletica som er åpent for alle. På Blindern Athletica finner du i tillegg klatreveggen hvor vi holder kurs og treninger.

Hver fredag holder vi åpne treninger på Vulkan klatresenter for medlemmer. Utover disse aktivitetene arrangerer vi kurs innenfor ulike klatregrener (som isklatring og naturlige sikringer) og klatreturer i nærområdet.  

Contact Info 

OSI Langrenn

Drømmer du om vakre vinterdager i nykjørte trikkeskinner?

Og en god treningshøst med blod, svette, tårer og nye vennskapsbånd?

OSI langrenn er klubben for alle som trives med ski på beina! Vil du trene langrenn i et godt og inkluderende studentmiljø er skigruppa noe for deg!

OSI langrenn har treninger hele året. Om vinteren har vi fellestreninger to ganger i uka, både skøyting og klassisk, mens vi i sommerhalvåret spenner på oss rulleski eller tar beina fatt. Kom i form med oss!

Contact Info 

Facebook & Instagram: @osilangrenn

OSI Orientering

Orienteringsgruppa har ukentlige o-tekniske treninger (for både nybegynnere og drevne) og treningsløp. I tillegg deltar de i mange konkurranser som ulike stafetter, kretsmesterskap, studentmesterskap og norgesmesterskap. 

Vær er ingen hindring for ivrige orienteringsløpere.

Contact Info  

OSI Quadball

OSI Quadball er et idrettslag som spiller quadball, også kjent som rumpeldunk på norsk. Sporten er inspirert av Harry Potter-bøkene, men har blitt tilpasset den virkelige verden til en fullkontaktsport som minner om en god blanding av håndball, rugby og kanonball. Det er en voksende sport som spilles i alle verdensdeler, og det ble nylig avholdt EM i quadball der mange av OSIs spillere deltok på det norske landslaget. OSI Quadball kom også på 10. plass i fjorårets European Quadball Cup for klubblag i Europa. OSI Quadball trener 2-3 ganger i uka nær Blindern, og alle er velkommen til å bli med og prøve. I tillegg til treninger har vi mange sosiale sammenkomster, og et veldig godt miljø.

Contact Info 

OSI Roing

OSI Roing har vokst seg store siden etableringen høsten 2017.Roing er en tradisjonsrik studentidrett internasjonalt, og har også blitt utbredt i Norge de siste årene. Vi ror på vannet så lenge som mulig, og har også en del treninger innendørs på vinterstid. Tryouts arrangeres ved semesterstart, så gjerne kom å test oss ut! Vi garanterer godt miljø, godt samhold og god stemning!
Følg oss på Facebook og Instagram for mer informasjon.

Contact Info 

Facebook & Instagram @osiroing

OSI Squash

Er du fryktløs med raske reflekser?

Selv i små rom der ballen fyker i alle retninger?

OSI Squash har medlemmer på ulike ferdighetsnivåer. Gruppa ønsker et miljø der alle skal gis mulighet til progresjon og videreutvikling av spilleferdigheter.

Email: styret@squash.osi.no

Contact Info 

OSI Svømming

Trives du som fisken i vannet?

Ser du tøff ut med svømmebriller?

Svømming passer godt for de som vil holde seg i form. De formelle kravene som OSI Svømming stiller er at man først og fremst liker å svømme, samt at man behersker teknikkene bryst og crawl.

Contact Info 

E-mail: styret@svomming.osi.no

OSI Sykkel

Liker du å tråkke rundt for egen maskin?

Både i høy fart og i ulendt terreng?

OSI Sykkel er gruppa for de som liker seg på sykkelsetet, enten det er på små og gjørmete stier i marka eller på fin og tørr asfalt på landeveien. Terskelen for å bli med på turer og treninger er lav, og det sosiale er en viktig faktor. OSI Sykkel prøver å tilpasse treningene så alle får de utfordringene de ønsker.

 

Contact Info  

OSI Tennis

OSI Tennis tar inn folk på alle nivåer – alt fra nybegynnere til avanserte spillere. Medlemmer av OSI Tennis har tilgang til tennisbanene i Blindern-området om sommeren, tennisbanene på Oslo Tennisarena om vinteren og Oslo Tennisarenas treningssenter!

Contact Info 

Email: rekruttering@tennis.osi.no 

OSI Taekwondo

Visste du at taekwondo er én av verdens ti største idretter, og at det i år 2000 ble en offisiell OL-gren?

OSI Taekwondo  trener WT-taekwondo. Som en del av Traditional Taekwondo Union (TTU), trener vi alle aspekter av taekwondo, inkludert poomsae (mønster) og kamp (både konkurranserettet og tradisjonell samt selvforsvar).

Vi er en allsidig klubb som tar imot alt fra helt ferske nybegynnere til mer erfarne utøvere som ønsker å satse.

Just kick it!

Contact Info
Email: taekwondo-styret@osi.uio.no

 

OSI Ultimate Frisbee

Liker du å henge i parken?

Gjerne med en frisbee under armen?

Ultimate Frisbee kan være både lek og organisert lagidrett.

 

Contact Info
Email: osi.ultimate@gmail.com

Facebook 

OSI Volleyball

OSI Volleyball tilbyr volleyball på alle nivåer, med syv damelag, fem herrelag, en nybegynnertrening og en sittevolleyballtrening. På damesiden har vi lag i 1.div, 2.div, 3.div, 4.div og 5.div og på herresida har vi også lag i 1.div, 2.div, 3.div, 4.div og 5.div. Det er med andre ord mange muligheter og vi har plass enten du er en erfaren spiller eller helt ny i sporten.

I tillegg til sportslig fokus er det sosiale like, om ikke mer, viktig. Med alt fra klubbfester til vaffelkvelder er dette sjansen for å bli kjent med folk på kryss og tvers i det som er en av OSIs største grupper. 

Vi trener på Blindern og Domus Athletica og har alltid plass til flere!

Contact Info 

Email: styret@volley.osi.no