OSIs IDRETTER

OSI Aikido

Aikido er en japansk kampkunst for den som er interessert i å overvinne seg selv. Dette selvforsvarssystemet er basert på flere hundre år gamle teknikker. Hver stavelse har sin betydning: ai, harmoni, ki, åndelig kraft og do, vei. Stilarten passer for menn og kvinner i alle aldre. Aikido gir deg kondisjonstrening, smidighet, god holdning og ikke minst fysisk og mental avspenning.

Kontaktperson: Eirik Gretteberg Engedal 

E-post: styret@aikido.osi.no 

Tlf: 41362268

OSI Badminton

OSI Badminton har som mål å gjøre studentene kjent med badminton som idrett. Badminton er en idrett som alle kan delta i. Det stilles ingen krav til deg som vil spille badminton, gruppa er åpen for alle, uansett nivå.

Kontaktperson: Sigurd Simensen 

E-post: styret@badminton.osi.no

Tlf: 90470315

OSI Basketball

Har du en liten Michael Jordan i magen?

Liker du å sikte høyt?

Da er OSI Basket gruppa for deg! OSI Basket er kjent for å være den mest sosiale basketballklubben i Norge, og hevder seg sportslig med gode resultater i både serie- og studentmesterskap.

Kontaktperson: Stefan Nils de Boer 

E-post: styret@basketball.osi.no


OSI Boksing

 

Boksing er en tradisjonell kampsport som stiller store krav til styrke og utholdenhet. Boksegruppa kan tilby et bra teknisk og formkrevende opplegg. OSI Boksing gjør hard trening morsomt, og tar imot medlemmer på alle nivåer.
Facebook gruppe:
www.facebook.com/OSIBoksing 

 

Kontaktperson: Øyvind Pedersen 

E-post: styret@boksing.osi.no

Tlf: 913 51 075 

OSI Capoeira

Capoeira er en afro-brasiliansk kampsport. Den er kamuflert som dans og akrobatikk, mens man egentlig øver på angrep og forsvar. Capoeira utfordrer utøveren mentalt, øker kroppens kondisjon og gjør en både sterk og koordinert. OSI Capoeira er en del av GUC-Norge, som igjen er knyttet til Brasil, Portugal og Canada.

Lyst til å prøve Capoeira? Fra onsdag 19. august 2015, og frem til lørdag 12. september er alle våre treninger nybegynnertreninger!

Kontaktperson: Philippe Sørensen 

E-post: styret@capoeira.osi.no 

Tlf: 95108485

OSI Gruppedans


Kontaktperson:

E-post:

OSI Dykking

Kan pensum bli vel tørt?

Føler du deg ennå ikke helt tørr bak øra?

Dykkergruppas medlemmer er på alle erfaringsnivåer fra nybegynner til erfaren dykker, så du trenger ikke være verdensmester for å være med og dykke. OSI Dykking har noe utstyr som kan benyttes av medlemmene. De har blant annet to komplette utstyrssett med tørrdrakt, samt generelt sikkerhetsutstyr.

Kontaktperson: Mikkel Stokke 

E-post: baus-styret@osi.uio.no

Tlf: 997 88 613

OSI Elvepadling

Lar du deg fascinere av bølger og rennende vann?

Ønsker du å begynne med friluftsliv kombinert med vann, spenning, og utfordringer?

Da kan elvepadling være noe for deg. Gruppa har padlere på alle nivåer, og gir deg mulighet til å starte med sporten uten tidligere erfaring. OSI Elvepadling har alt av utstyr som skal til for å få deg på elva, og arrangerer turer og andre sosiale aktiviteter gjennom hele sesongen.

Kontaktperson: Mikolaj Szydlarski

E-post: styret@elvepadling.osi.no

OSI Fekting

OSI Fekting har røtter helt tilbake til 1882 og det opprinnelige OSI, og gruppa har opprettholdt aktiviteten fram til i dag. Kårdefekting er en hurtig og spennende sport, hvor et kaldt hode og gode reflekser alltid kommer godt med. Det handler om dueller, ære og anerkjennelse. For å bli med i kamp må man enten fullføre ett semesters nybegynnerkurs eller ha fekteerfaring.

Kontaktperson: Alexander Levorsen 

E-post: fektestyret@osi.uio.no

Tlf: 938 59 881

OSI Fotball

OSI Fotball har i alt fem lag i seriespill. Herrelagene spiller i 4. div, 5. div og 8. div, mens damene har et 11’er- og et 7’er-lag. I tillegg har gruppa tre futsallag, to herrelag (i 1. og og 2. divisjon) og ett damelag. 

Med andre ord kan OSI Fotball tilby noe for en hver smak og et hvert nivå. Hele OSI Fotball boltrer seg nå på Domus Athleticas nye kunstgressbane, hvor både treninger og hjemmekamper finner sted. Utenfor sesongen er det blitt populært å bli med på forskjellige innendørsturneringer, i tillegg til mye sosialt både innad og på tvers av lagene.

Kontaktperson: Jørgen Sanne Wattum

E-post: styret@fotball.osi.no 

Tlf: 97471505

OSI Friidrett

OSI Friidrett er klubben for de som liker løping kombinert med sosialt samvær. Gruppa legger vekt på at de er en klubb for alle – både for de som ønsker å holde seg i form, samt de som ønsker å satse på sportsgrenen.

Kontaktperson: Molly Strimbeck Bazilchuk

E-post: styret@friidrett.osi.no 

OSI Håndball

Norges beste håndballklubb å være medlem av!

OSI håndball er en av de største og mest populære gruppene i OSI, med fire damelag og to herrelag. I tillegg til treninger og kamper, har klubben også stort fokus på det sosiale. 

Spillernes håndballhverdag skal være en sosial opptur. OSI Håndball ble stiftet i 1945, og kan skilte med en lang historie som består av ulike seriemesterskap og flere kongepokaler. I dag har vi håndballag på mange ulike nivåer, alt fra 2.divisjon til 5.divisjon. I OSI Håndball er det ingen foreldre som gjør jobben for deg. Her får du selv muligheten til å påvirke klubbhverdagen og samtidig få erfaringer, kompetanse og masse håndballglede, både på og utenfor banen.

I OSI HÅNDBALL KOMMER DU TIL Å STORSTIVES, BÅDE SPORTSLIG OG SOSIALT.

Kontaktperson: Martin Sikkeland 

E-post: info@handball.osi.no

OSI Innebandy

Innebandy har blitt en populær idrett i Norge, den krever hurtighet og presise pasninger. OSI Innebandy ønsker spillere på alle nivåer og har et bredt tilbud til studenter som er interessert i denne lagsporten. Gruppa tilbyr gode treningsforhold for alle.

OSI Innebandy har to damelag og to herrelag som spiller i ulike divisjoner.

Kontaktperson: Ola Liabøtrø 

E-post: styret@innebandy.osi.no

Tlf: 922 01 847

OSI Judo

Judo er en japansk kampidrett og består av kast- og kontrollteknikker. Det er en fullkontakt kampsport uten skadende slag og spark, og dermed relativt lite skader. Judo gir variert trening med balanse, koordinasjon, smidighet, bevegelighet og styrke. Judo er effektivt som selvforsvar, men først når man selv blir angrepet.

Kontaktperson: Øyvind Kveine

E-post: styret@judo.osi.no 

Tlf: 95761888

OSI Jujutsu

Jujutsu er en tradisjonell japansk kampkunst som opprinnelig stammer fra samuraiskoler. Det handler om fleksibilitet, teknikk og kunst. OSI Jujutsu viderefører det systemet professor Kam Hock Hoe underviste, basert på Kano Jujutsu.

Kontaktperson: Oddmund Bakke 

E-post: styret@juijitsu.osi.no

Tlf: 944 08 973

OSI Karate

Husker du Karate Kid?

Synes du belter i forskjellige farger er stilig?

OSI Karate trener stilarten Shito-Ryu som er en av de fire store karategrenene fra Japan. Karate er både idrett, selvforsvar, kampkunst og god trening. Karategruppa tilbyr variert trening. Styrke, fleksibilitet og kroppskontroll er viktige stikkord.

Kontaktperson: Yuan Pan 

E-post: styret@karate.osi.no

OSI Kendo

Kendo kommer opprinnelig fra fektekunst i det gamle Japan. Det er en tradisjonell kampsport der utøverne bruker rustning og tresverd for å forsøke å hugge motstanderen. I dag er kendo en spennende sport der det blir lagt vekt på å styrke både kropp og sinn. Viktige elementer er selvtillit, koordinasjon og flyt i både kroppsbevegelse og tanke.

Kontaktperson: Marianne Skiftesvik

E-post: styret@kendo.osi.no

OSI Klatring

OSI Klatring består av alle slags klatrere – fra nybegynnere til svært dyktige, fra buldrere til fjellklatrere. Medlemmer av klatregruppa kan nyte godt av et bredt utvalg av klatrevegger og rom: Fra 2004 har det vært mulig å benytte klatre- og buldrevegg på Centrum Athletica, og i 2014 åpnet nyoppussed buldrerom på Blindern Athletica!

Kontaktperson: Line Langaas Berg 

E-post: klatrestyret@osi.uio.no

Tlf: 975 01 971

OSIPardans


Kontaktperson: 

E-post :

OSI Kung Fu

Kung Fu betyr dyktighet. Vi praktiserer stilarten Toa, som tar for seg mange av de mer praktiske delene fra mange stilarter innen Kung Fu. Gruppen har et variert treningstilbud som omfatter både sparring, selvforsvar, akrobatikk, teknikktrening og serier med/uten våpen. Treningene egner seg for alle uavhengig av alder, kjønn og form.

På teknikktreningen kan programmet tilrettes hva man ønsker å trene, enten det er serier, våpen eller annet.

På sparringstreninger er programmet fast, en stilart som ligner på kickboksing (+ takedowns), og bygger opp mot fullkontakt (om man ønsker).

Kontaktperson: Peter Anker 

E-post: styret@kungfu.osi.no 

OSI Langrenn

Drømmer du om vakre vinterdager i nykjørte trikkeskinner?

Og en god treningshøst med blod, svette, tårer og nye vennskapsbånd?

OSI langrenn er klubben for alle som trives med ski på beina! Vil du trene langrenn i et godt og inkluderende studentmiljø er skigruppa noe for deg!

OSI langrenn har treninger hele året. Om vinteren har vi fellestreninger to ganger i uka, både skøyting og klassisk, mens vi i sommerhalvåret spenner på oss rulleski eller tar beina fatt. Kom i form med oss!

Kontaktperson: Sindre Jakobsen

E-post:  styret@langrenn.osi.no 

Tlf: 47611744  


OSI Orientering

Orienteringsgruppa har ukentlige o-tekniske treninger (for både nybegynnere og drevne) og treningsløp. I tillegg deltar de i mange konkurranser som ulike stafetter, kretsmesterskap, studentmesterskap og norgesmesterskap. 

Vær er ingen hindring for ivrige orienteringsløpere.

Kontaktperson: Lea-Rebekka Tonjer

E-post: o-styret@orientering.osi.uio.no 

Tlf: 980 46 691 

OSI Quidditch

OSI Quidditch er et idrettslag som spiller quidditch, også kjent som rumpeldunk på norsk. Sporten er inspirert av Harry Potter-bøkene, men har blitt tilpasset den virkelige verden til en fullkontaktsport som minner om en god blanding av håndball, rugby og kanonball. Det er en voksende sport som nå spilles i alle verdensdeler, og det ble nylig avholdt VM i quidditch der mange av OSIs spillere deltok på det norske landslaget. OSI Quidditch trener 3 ganger i uka nær Blindern, og alle er velkommen til å bli med og prøve. I tillegg til treninger har vi mange sosiale sammenkomster, og et veldig godt miljø.

Kontaktperson: Mette Sundal
E-post: osiquidditch@gmail.no
Tlf: 40047809

OSI Roing

OSI Roing er en av våre nyeste grupper som trener både utendørs og innendørs, og som deltar i ulike studentmesterskap. Internasjonalt en tradisjonsrik idrett i studentmiljøet. Her er både nybegynnere og mer erfarne velkomne. Vi garanterer godt miljø, godt samhold og god stemning!

Kontaktperson: Mari Berger Hanestad
E-post: maribhanestad@gmail.com
Tlf: 932 82 752

OSI Ski Og Snowboard

OSI Ski & Snowboard driver med telemark, alpint og snowboard. Nivået spenner helt fra nybegynnere til normalt gode ski- og snowboardkjørere. Ski & Snowboard står på ski for moro skyld, og tar flere turer til forskjellige skisentre rundt om i Norge. Gruppa krydrer gjerne med litt pipe og pudder. Det viktigste er å ha det moro på snø!

Kontaktperson: Madeleine Hill 

E-post: styret@skiogsnowboard.osi.no

Tlf: 99855039

OSI Squash

Er du fryktløs med raske reflekser?

Selv i små rom der ballen fyker i alle retninger?

OSI Squash har medlemmer på ulike ferdighetsnivåer. Gruppa ønsker et miljø der alle skal gis mulighet til progresjon og videreutvikling av spilleferdigheter.

Kontaktperson:  Ole Martin Vister

E-post: styret@squash.osi.no

Tlf: 47096658

OSI Svømming

Trives du som fisken i vannet?

Ser du tøff ut med svømmebriller?

Svømming passer godt for de som vil holde seg i form. De formelle kravene som OSI Svømming stiller er at man først og fremst liker å svømme, samt at man behersker teknikkene bryst og crawl.

Kontaktperson: Ylva Sjølund 

E-post: styret@svomming.osi.no

OSI Sykkel

Liker du å tråkke rundt for egen maskin?

Både i høy fart og i ulendt terreng?

OSI Sykkel er gruppa for de som liker seg på sykkelsetet, enten det er på små og gjørmete stier i marka eller på fin og tørr asfalt på landeveien. Terskelen for å bli med på turer og treninger er lav, og det sosiale er en viktig faktor. OSI Sykkel prøver å tilpasse treningene så alle får de utfordringene de ønsker.

 

Kontaktperson: Kristian Weibye

E-post: styret@sykkel.osi.no

Tlf: 97625297

OSI Taekwondo

Visste du at taekwondo er en av de ti største idrettene i verden?

At det er den eneste av de asiatiske kampkunstene som har status som OL-gren?

Taekwondo er en videreutvikling av eldgamle kampteknikker fra Korea, som i moderne tid har blitt til en kampkunst. Taekwondo er både idrett og selvforsvar, og gir allsidig trening uansett erfaring og ferdighetsnivå. Just kick it!

Kontaktperson: Øyvind Kveine Haugen

E-post: styret@taekwondo.osi.no

Tlf: 95761888

OSI Tennis

OSI Tennis tar inn folk på alle nivåer – alt fra nybegynnere til avanserte spillere. Medlemmer av OSI Tennis har tilgang til tennisbanene i Blindern-området om sommeren, tennisbanene på Oslo Tennisarena om vinteren og Oslo Tennisarenas treningssenter!

Kontaktperson: Andreas Saunes 

E-post: rekruttering@tennis.osi.no

OSI Triatlon 

Beskrivelse kommer...

OSI Ultimate Frisbee

Liker du å henge i parken?

Gjerne med en frisbee under armen?

Ultimate Frisbee kan være både lek og en organisert lagidrett. I begge tilfeller får man utfordret seg selv i hurtighet, styrke, spenst og taktiske ferdigheter. Gruppa har plass til både de som kun har slengt sendeplata rundt i hagen, og de som har spilt en del tidligere.

Kontaktperson: Henrik Bjoner Lie 

E-post: ultimate-styret@osi.uio.no

OSI Volleyball

Har du en fantastisk serve, en god fisk, eller en skikkelig blokk?

Liker du å konkurrere?

OSI Volleyball er en av de største og mest populære gruppene i OSI med seks damelag og fire herrelag i seriespill. I tillegg finnes det et lag for de helt ferske som ønsker å begynne med volleyball, uten å starte rett i seriespill. OSI Volleyball kan derfor tilby trening for alle, uansett nivå.

Kontaktperson: Kjell-Erik Kvamsdal 

E-post: styret@volleyball.osi.no

Tlf: 482 59 776

Levert av IdrettenOnline