KSI-HYTTA

KSI-hytta er den minste av OSIs to hytter i Nordmarka. Den er ubetjent, og egner seg utmerket til seminarer, sosiale sammenkomster og fester. OSI sine medlemmer og studenter har fortrinnsrett på leie av hytta, men den er ellers åpen for alle, for eksempel skoleklasser og bedrifter.


NB! KSI-hytta brant ned i november 2018 og er ikke tilgjengelig for leie. 

Gjennopbyggingen av hytten er påbynt, og den skal etter planen stå ferdigstilt høsten 2020. 

Beskrivelse 

Hytta har 28 sengeplasser fordelt på sju rom. I tillegg finnes det 6 ekstra madrasser som kan legges på gulvet. Hytta har og to vaskerom med håndvask og speil samt to tilhørende tørkerom. I den romslige stua finnes sofagrupper, spisebord og stoler, stor peis og stereoanlegg. Kjøkkenet har godt med benkeplass, stort kjøkkenbord, oppvaskmaskin og to komfyrer. Hytta er fullt utstyrt med bestikk, dekketøy, kasseroller og kjøkkenredskaper til om lag 40 personer. I kjelleren er det dusj og badstu. Utedoen ligger om lag 25 meter fra hytta. I  kjelleren er det også rikelig med ved til fyring, både i stua og i soveromsfløyen. Hytta har også elektrisk oppvarming, og via systemet «Ring hytta varm» skal hytta i vinterhalvåret være god og varm ved ankomst.  

Drikkevarer må medbringes, men pant og tomme vinflasker kan settes igjen i vedkjelleren.

Beliggenhet 

KSI-hytta ligger ved Nordmarkskapellet.

Adkomst 

Fra Sognsvann T-banestasjon går turen via Ullevålseter og videre langs grusveien inn til KSI-hytta. Dette er om lag 10 km. Fra Frognerseteren T-banestasjon går turen via Tryvannstua og videre langs grusveien inn til KSI-hytta. Dette er om lag 6 km. Det er ikke tillatt å kjøre bil i Nordmarka. Kjøretillatelse gis kun ved spesielle anledninger, eksempelvis arbeid i form av dugnad. Kjøretillatelse utstedes kun av Friluftsetaten, Oslo kommune.

Utleie

Det er daglig leder i OSI som står for utleie. Send en e-post til daglig-leder@osi.no for booking eller spørsmål. I juli er kontoret stengt, og det er da ikke mulig å foreta nye reservasjoner av hytta. Se kalenderen under for å finne ut om hytta er tilgjengelig eller opptatt.

Det er 18-års aldersgrense for leie av hytta. Hvis en skoleklasse ønsker å benytte seg av hytta må det først sendes skriftlig tillatelse fra lærer eller foresatt.

For våren er hytta reservert for bestilling til OSI-gruppene frem til 15. desember. Etter dette kan alle som ønsker reservere. For høsten gjelder det samme frem til 15. mai.

Priser 

Alle opphold faktureres med en grunnpris på 1500 kroner for hele oppholdet. I tillegg kommer det et pristillegg per person per natt. Dette tillegget pr. natt pr. person varierer som følger: 

OSI-medlemmer: 100,- 

SiO-studenter: 150,-

Andre: 200,-

Ved booking aksepterer man at man har ansvaret for at hytta behandles forsvarlig under leieperioden, at renhold ved utsjekk gjøres nøye, og vilkår for avbestilling overholdes. Hærverk eller skade på hytta vil bli etterfakturert i henhold til reparasjonsutgifter. Avbestilling av reservert hytte må skje innen tre uker før leieoppholdet starter. Om dette ikke overholdes, vil det faktureres et avbestillingsgebyr på kr 1500, tilsvarende grunnpris.

Historikk og drift 

KSI-hytta ble bygget i 1962 for Kvinnelige Studenters Idrettsklubb (KSI). OSI tok over hytta da KSI ble slått sammen med OSI på 80-tallet. I dag står daglig leder i OSI for utleie av hytta, mens friidrettsgruppa står for vedlikehold og teknisk drift.

Send en mail til daglig-leder@osi.no for booking. Er ikke KSI-hytta ledig i den perioden du ønsker å booke den? Sjekk tilgjengeligheten på vår andre hytte, Studenterhytta.

OSI ønsker velkommen til et hyggelig opphold på en flott hytte mitt i smørøyet av Nordmarka!


Levert av IdrettenOnline