OSI Julebord 2017

Postet av Oslostudentenes Idrettsklubb den 27. Nov 2017

I tradisjonens tro avholdes OSI sitt julebord hvert år på Studenterhytta i godt lag! Hvert år får vi servert nydelig pinnekjøtt - og det gjorde vi i år også.  Vi retter en stor TAKK til Marius og Guttorm som tar så godt vare på hytta og som gjør i stand en så god julemiddag til oss hvert år!

I år var det duket for taler og underholdning. Damenes – og herrenes tale ble holdt av Anette Volla og Mads Fremstad. De sørget for god stemning og latter! Takk for deres bidrag. Videre hadde vi den berømte pakkeleken som gikk rundt bordet. Pakken gikk fra han som var finest kledd- til hun som hadde de peneste øyne. Er dere nysgjerrig på hvem som fikk pakken kan dere se lengre ned i innlegget! 

I OSI har vi en rekke frivillige å berømme. Vi delte ut priser til årets gruppestyre, årets gruppe og årets hederspris. Disse prisene kunne godt til veldig mange i klubben vår, da vi har en rekke fantastiske tillitsvalgte. 

Årets gruppestyret: OSI Squash På grunn av deres aktive og dyktige arbeid gjennom hele året. De har stått på internt for å utvikle seg best mulig som gruppe. De har også utfordret Hovedstyret og daglig leder med tilbakemeldinger, og de har stilt opp på hver eneste interne arrangement i regi av OSI. Takk!

Årets gruppe: OSI Friidrett Friidrett har hatt en enorm (!) medlemsutvikling det siste året. De har inkludert alle og enhver. De har skapt et supert miljø internt i gruppa, og da er det ikke så rart at mange fortsetter å komme tilbake OG tiltrekke seg flere. De har også vært den råeste gruppen på sosiale medier, noe som kan ha ført til medlemsveksten også. Takk! 

 Årets Hederspris: Oda Due Vedkommende sitter som styremedlem i Hovedstyret og som nestleder i OSI Tennis. Dama har stått på natt og dag for å få både tennis – og Hovedstyrearbeid til å gå rundt. Hun stiller alltid opp med et smil, et kreativ og skaper gode ideer som fører oss fremover og det lyser at hun oppriktig er glad i OSI. Hun gjør det kreves for å få klubben vår best mulig, og det må vi rette en stor takk for!

TAKK alle frivillige i klubben vår – det er DERE som skaper klubben vår! Vi takker for et supert julebord og håper flere tar turen også neste år :) 


Anette Volla med herrenes tale. 

Martin Sikkeland var toasmaster. 

Anette Volla fikk pakken! 

Årets Gruppestyre: OSI Squash! 

Æresmedlemmer: Mats Kristoffersen, Kenneth Madsen og Vilde Mathilde Skram. 

Årets hederspris: Oda Due. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline