The Oslo Challenge i regi av OSI Svømming

Postet av Oslostudentenes Idrettsklubb den 23. Nov 2017

OSI Svømming arrangerte "The Oslo Challange (TOC)" fra 3-5 november. I denne nyhetsartikkelen forteller de om sine erfaringer rundt dette arrangementet. 

Det var under vårt første gruppestyremøte for høstsemesteret 2017 at vi startet med planleggingen av svømmestevne. Dette var mye pga. at Studentlekene i Sogndal ikke arrangerte svømming som en av grenene, da deres svømmebasseng var under rehabilitering. Det var derfor veldig kjekt å se at det var så god stemning innad i OSI svømming om å arrangere en svømmekonkurranse for alle Norges studentidrettslag i svømming. Etter å ha kontaktet de fleste av Norges studentidrettslag i svømming viste det seg at mange av dem var svært engasjert i å komme til Oslo for å konkurrere mot oss i OSI svømming.

Vi søkte en rekke aktører om å få leie lokaler, og vi var veldig ivrig på å finne et spaanlegg. Etter mye frem og tilbake endte det opp med en avtale med «The Well», noe som var en fantastisk samarbeidsaktør. For å kunne betale for The Well trengte vi en stor sum i forskuddsutbetaling fra OSI. Fordi vi kunne vise til såpass mange som hadde skrevet seg på bindende påmelding til TOC 17 fikk vi forskuddsutbetaling og kunne betale for The Well oppholdet vårt samme dag som TOC 17 startet.  

Studenter fra BSI svømming (Bergen) NTNUI svømming (Trondheim) Krigshøgskolens svømmelag (OSLO) og OSI svømming (OSLO) meldte seg på TOC 17. Siden vi ble så mange deltakere bestilte vi også medaljer og klubbmesterpokal til svømmestevnet.

Ingen studentidrettsarrangement er komplett uten underholdning! Derfor fikk vi med oss musikkstudenter som er medlem av OSI svømming og deres musikkstudentvenner til å øve mot en åpningskonsert som skulle starte TOC 17.

 Under gjennomføringen av selve arrangementet oppsto det uforutsigbare utfordringer som svømmegruppa prøvde å løse underveis. Alt i alt ble det et veldig godt stevne! Det tar på å være arrangører for et slik arrangement, men vi er veldig stolte over å ha klart å gjennomført det. Etter endt stevne ble det en medaljefest for alle deltakerne. Det var en kjempegod innsats av alle deltakere, men vi må gratulere BSI Svømming som dro i land seieren i TOC 17! Etter to travle dager var det fantastisk å ta bussen til The Well søndagsmorgen.

Vi ble tatt godt imot og startet oppholdet vårt på «vellværeparadiset» med en rundtur for å se alle fasilitetene The Well har å by på.

 

Til slutt vil vi komme med følgende råd til alle andre studentidrettslag som ønsker å arrangere lignende arrangement som det vi stelte i stand:

1. Sørg for å få alle faktura via epost eller brevpost. Hvis du skal søke om forskuddsutbetaling eller støtte fra NSI er bare faktura i disse to utgavene gyldig.

 2. Deleger oppgaver jevnt innad i studentidrettsklubben din. Selv om noen har mye tid til å jobbe med arrangementet er det svært viktig at dere som gruppe jobber sammen. Det kommer garantert overraskende momenter og uforutsette problemer på veien mot arrangementet deres.

 3. Sørg for at du har nok kunnskap om sportsarrangementet du faktisk skal arrangere. Hvis det er mange mulige måter å arrangere sportsarrangementet på, så anbefaler jeg på det sterkeste at du snakker med andre sportsidrettslag og arrangører før gjennomføring. Sørg også for å tilpasse arrangementet deres til de rammefaktorene dere har.

 4., Desto mer som er planlagt og ferdigstilt før arrangementet deres starter desto bedre mener jeg arrangementet blir.

 

Mvh OSI Svømming


Bilder fra stevnet og medaljeseremonien. 
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline