Kampen om hovedstaden 2019

Postet av Oslostudentenes Idrettsklubb den 22. Jul 2019

Vi i OSI og BI Athletics har med dette gleden av å invitere alle studentlag i Oslo til årets studentevent - Kampen om hovedstaden.

Kampen om hovedstaden ble sist gang arrangert i 2016, og det er derfor på høy tid at studentidretten i Oslo samles igjen, og vi får se hva de forskjellige lagene der ut kan by på - både på og utenfor banen.

Det skal kjempes om heder og ære i fire forskjellige idretter: Volleyball, innebandy, fotball (7er) og tennis (mix). Kampene starter på morningen, og holder på til semifinaler og finaler er spilt på ettermiddagen.

Mål skal skåres, og vinnere skal kåres. Men like viktig - hvem vinner banketten?

Oslos mest populære utested - Gamla, åpner dørene for oss denne kvelden. Først blir det servering av tapas, før medaljene skal deles ut, og vi til slutt mingler og danser sammen ut i de sene nattetimer.

Er ikke deres idrett en av konkurransene denne gangen? Fortvil ikke! For å kunne gjennomføre et så stort arrangement trenger vi frivillige. Det er mulig å ønske seg den idretten man vil, og man får selvfølgelig delta gratis på banketten.

I tillegg til de fire nevnte idrettene skal det arrangeres studentmesterskap i beach-håndball. Vi har derfor i denne sammenheng også gleden av å invitere til tidenes første studentmesterskap i beach-håndball i Norge! Beach-håndball er en ganske ny sport, hvor piruetter, flyvere, og generelt bare det å ha det morsomt i sanda er i fokus. Her er det rom for å drite seg ut, og le av det - sammen med både medspillere og motspillere :-) Vinneren vil få mulighet til å representere Norge under Student-EM i Serbia neste år.
Banketten arrangeres sammen med Kampen om hovedstaden på Gamla.
Arrangementet er åpent for studentlag fra hele Norge.

Generelt om Kampen om hovedstaden: 
Når: 21. september
Hvor: Domus & Blindern Athletica
Hvem: Alle studentlag i Oslo

Påmeldingsfrist: tirsdag 10. september
Påmelding er bekreftet når du har betalt.

For ytterligere detaljer om påmelding og annen sentral informasjon, sjekk ut www.kampenomhovedstaden.com

Ikke nøl med å kontakte oss dersom det er noe dere lurer på.

Vi gleder oss masse, og håper dere drar med dere spillerne og lagene deres for å lage en dag full av aktivitet og moro fra morgen til kveld!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.